SOME PICS 4 YOU

På en skala, hur snyggt?
FRASSY

MAKE YOUR OWN WARDROBE?


Pics by Love Aesthetics

MY FEELINGS WON'T CHANGE

Tisha - H&M, Byxor - BikBok, Skinnjacka - H&M, Väska - H&M, Mössa - Cubus, Fuskpäls - Gina, Skor - Converse

N.B

Många har ställt sig frågan, jag gör också det, varje dag. Varför är livet så orättvist? Att en 20årig killes resa bara skulle ta slut sådär.. Varför inte en 90årig gammal människa som väntar in döden? Ja, livet är orättvist. Som jag nämnde i tidigare inlägg så hade jag fått reda på en trist nyhet, en kille som står nära många av mina vänner, jag kände inte honom så bra. Men när man vuxit upp tillsammans och vet vem det är så brister det i hjärtat. Jag vill ägna detta inlägg åt alla nära och kära, jag tänker på er!

GOD HAVE SEND A ANGEL

Hej finisar! Kom hem för en liten stund sen, ska på ansiktsbehandling nu och bara njuta.. Fick en tråkig nyhet innan idag så blir nog inte så mycket uppis. Varför är livet så otroligt orättvist? Vi hörs sen, puss.

DAY'S

Idag gick jag runt såhär!

BYXDRESS Á LA H&M

Pic by Karin

THE BOY BEHIND THE MASK

T som i Tisdag och T som i Trött, you named it! Efter skolan tog jag en fika med fina tjejer, på bussen hem höll jag på att somna.. Checkat lite grease2 med mamma, nu ska jag ta tag i engelskan ja! Hörs sen. PUSSS
Update: Tisdag? Hahaha. Trött tjej var namnet, tur att jag har koll på saker och ting. Tjing!

I'M SAYING MMM MMM..

Jisses, jag är verkligen tok-kär i den nya skinnjackan från h&m, är den inte döläcker? Och Angie vet ju precis hur man ska bära upp och matcha den också. Kommer vara så galet snyggt till våren (ja, jag längtar redan).

I WILL BE RIGHT HERE IN THE END OF THE NIGHT

Såhär ser jag ut just nu.. Tyvärr blev det ingen outfitsbild tagen, men jag var klädd såhär + mina boots från Nelly!

BLOGLOVIN LOVING

God morgon på er, sitter lite halft stessad med en kopp varm choklad i handen! En kort skoldag idag = skönt. Dock har jag en del att stå i när det gäller pluggväg..
NI har väl inte glömt att ni kan följa bloggen via bloglovin HÄR.

I CAN REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Hayky's by Me

YOU SAID MY NAME THOUSANDS OF TIMES THAT NIGHT

Hej finisar! Förlåt för den dåliga uppisen idag, har inte varit hemma försen nu!
Påtal om äckligt snygga jackor? Elin Kling har gjort det igen, som så många gånger förr. Jackan från h&m som snart kommer ut i butik, håll utkik, för det kommer iallafall jag att göra!
(Ps. För dig som nöjer dig utan fransar med bara en ball snörning så checka in BikBok's skinnjackor, hittade en duktigt snygg idag!)

WHO'S GONNA WALK YOU HOME

En låt som aldrig dör ut i mina öron, så jäkla fin! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! KRAM


BLACK VELVET

Hallå sötinger, denna dagen börjar gå mot sitt slut och snart hoppar jag i säng!


INSPO


SEPTEMBER, I BE GONE

I still see you in my dreams. Usually your hands are delicately wrapped around my face. Slowly you kiss each eyelid as if they were so precious they might break but each dream like this is terrifying. They haunt me of a time when you thought I spun gold from light. Of those times when each love letter left on your pillow was more poetic than the last. It’s in reliving these memories that I realise that I can no longer remember a time before now that I have loved anyone more. I struggle to find the words to describe the cataclysmic and heart rendering moments we shared. Where beneath Tokyo lights you grasped my hands and warmed them and I just knew. I knew that every person in this world deserved a moment like this. A moment where you knew how to be truly loved without the whisper of a single word.

I LOOKED LIKE THIS



ANGELICA BLICK

En utav veckans inspirationstjej, that's for sure!


YOU TOLD ME I WAS I WIERDO

Gårdagskvällen vart najs, vi höll till i Filips mysiga lägenhet! Efter att vi allesammans gått och handlat lite gott satt vi och snackade, tjoade, drack lite vin och checkade lite idol. Efter tolvslaget begick vi oss in mot stan i jakt på nattamat! Trevlig kväll, och väl behövande såklart, vi pratade även om resan vi kommer att göra nästa sommar! Åh jag längtar redan!!


NÄR HJÄRTAT SKRIKER LYCKA

Sitter och har pluggat in ganska överflödigt med engelskaglosor, men nu är jag värd en paus minsann! Ganska sjukt från min sida att jag väljer det istället för en festkväll, men kändes lönlöst att skjuta upp det va! Ska nu hoppa ner i soffan bredvid mamma och glo vårat favoritprogram ''Andar, finns dem?''. Sett det? Duktigt kul när dem skrämmer skiten ur varann!

En bild från igår - flera bilder kommer senare ikväll, håll utkik! You're great!

ALL IN MY HEAD

Förlåt för den dåliga uppisen, have alot to do! Hörs lite senare! PUSS

A HOUSE IN BROOKLYN

Hej sweeties, jag hoppas att ni njuter utav höstsolen lika mycket som jag. Är ledig idag, vilket känns duktigt skönt! Tänkte dra mig in till stan strax ifall jag hinner, ikväll blir det en ''old-nior-fest'' med några fina vänner sen 9:an!
Här är en bild på min nuvarande klass, dem flesta i allafall :) Can you find me?


A YOUNG ME

Hej på er! Nu tänkte jag hoppa ner i soffan och zappa fram något kul på tv, vad gör ni ikväll? Egentligen borde jag plugga engelska. Men what'a hell, det är långhelg och jag ska njuta. Bjussar på en gammal bild på mig som är tagen för ca 1,5 år sen. Söt va?


ELIN TIPSAR

Kolla hur galet snygga brallor jag hittade när jag klickade runt på chicy.se, dock ringer det lite i min klocka om att budgetten inte räcker till. 599 pix!


ONLY GIRL

Denna låten går på högsta reapet hemma hos mig just nu kan jag lova, värt att lyssna på!


PAX

Gina - 199:-
Ellenclaesson

ACNE

Älskar byxorna som är catchade från Acne, give me!!

Trineswardrobe

SIMPLE

Dagens enkla, jag var så trött imorse att bilderna blev allt annat än bra. Men ni kan nöja er med denhär sålänge? Bra!
Stumpbyxor - H&M, Skjorta - Bikbok, Linne - H&M, Shorts - Second hand, Skor - Nelly

4 PICS 4 YOU

Inspiration by Agnes

VERONICAVIVIENNELARSSON

TADDAM! Hur snyggt?

G L Ö M T ATT VISA

Ny väska från h&m, endast 249 pix!

BUM LIKE YOU

Pic by; Frassy

CRASH AND BURN

I can say, MINA SKOR HAR KOMMIT. Man kan ju bara älska Nelly's snabba leverans + att jag är supernöjd!! En outfitbild dyker upp imorgon, med dem på!

INSPO











IF YOU GO, PLEASE, DON'T LET ME KNOW

Jag har inte så mycket att bjuda på en dag som denna, känns dock mycket bättre i kropp och hals! Känner inte för att ligga inne och plugga mer, but do i have a choise? Ser inte ut som det. Några självtagna bilder blir det inte heller, för jag har inte gjort nått mer än skrattat med min fina familia. Chao.
Pic; LinaDiMona

DON'T GET ME STARTED


YOU'VE GOT IT ALL WRONG

Nu; Plugg och mat, hörs sen!

PERFECT MATCHNING

Pic by; ElinW

I'M SICK OF YOU

Klumpigt är snyggast


JUST THE WAY YOU ARE

Bjussar på en riktigt bra låt som går på reapet här hemma, LYSSNA!


YOU WAS SINGING MY SONG

Känns ytterst bättre idag, för tillfället iallafall. Ska försöka plugga lite nu, återkommer senare med nått kul! PUSS


INSPO - LÅRSTRUMPAN

Jag kommer definitivt köra på detta, känns bara SÅ helrätt. Vad tycks?

F.F

En bloggare som kort sagt vuxit i mina ögon, är ingen annan än Frida Farhman! En fröjd att läsa om hennes liv, se hennes outfits och inspirerande bilder.


YOU FOUND ME, YOU FOUND ME

Hej dudes, förlåt för den dåliga uppisen! Men en äcklig förkyldning har flugit i mig och jag har spenderat mestadels av dagen i sängen, och mått rent ut sagt skit. Jag klättrar på väggarna, vill göra någonting, men kroppen säger nej. Hörs sen!


SOOOO RIGHT

Fashion Squad

MINA HÖSTBOOTS INOM KORT

Även jag föll för dessa läckra boots och klickade precis hem dem, snart hamnar de i mina händer! Göttit!

PIC BY; Elinwahlberg.se

YOU TOLD ME I WAS I WIERDO

Hej mina fina! Hemma från lägret, sjukligt ont i hela kroppen (pga av all packning kanske?). Mina hals är tok försämrad och ikväll stannar jag hemma för mys, känns skönt faktiskt! Vi hade haft det jättemysigt på lägret, ''spec'' som vi heter är fanimej speciella på alla sätt och vis, jag gillar oss. Somnade direkt när jag kom innanför dörren, behövande kan jag säga. Nu ska jag hoppa ner i soffan och glo Jerry Springer och dricka cocacola med massa is! Hörs sen, PUSS

YOU'LL BE RIGHT HERE

Jag somnar any minut, trött med stort T. Min hals skriker smärta, åh inte nu igen!! Aja, har packat det mesta inför imorgon, då vi nämligen drar till Hästveda för en liten lägerskola! Det ska regna, blåsa och vara kallt, låter ju väldigt lockande. Kommer hem på fredag eftermiddag igen, så vi hörs då. Ha det toppppen :) ADIOS

PICS BY; LOWEO.BLOGG.SE

LOVE THE WAY YOU LIE

Jag har pluggat och ätit chicken fajitas som satt så otroligt bra i magen kan jag lova. Har massa att göra, så ska fortsätta min kväll med det. Vi hörs innan läggdags!


YOU CAME AROUND MY BAG

Hey dudes! Hoppas att ni mår fint, ligger för tillfället lite sådär halft död i sängen och pluggar, hörs senare med mer uppdate. PUSS PÅ PANNAN

SWAG IN A BAG

En ny favorit faktiskt, spelas på högsta volym just nu. Kul att Emsedge stylat Rebecca och musikvideon, jag gillar den, vad tycker du?


WE WERE TALKING A LOT, BUT HIS FRIEND WAS VERY SHY

Hej & puss på er!




THEBESTOFMEDELENE


COMMANDER

Idag skippade vi den vidriga lunchen i skolan, finally. Fina tjejer, Elin och Lisafisa på Darins!


ANIMAL

Provade dessa läckra brallor från H&M förra veckan, ångrar mig så att jag inte köpte dem, nu är dem slyttt. Jag är på jakt!

Pic by;Beyondtheedge.blogg.se

THE CLUB CAN'T EVEN HANDLE ME RIGHT NOW


MONDAY

Hej på er! Kom hem för en stund sen med en väska från h&m! Jag och pappa har precis lagat världens godaste pasta, även fast han lyckades bränna den. Louice har klippt mig och klipper nu Emil, snart drar vi in till stan för att hälsa på mamma som blev inlagd på sjukhuset tidigare idag. Världens finaste! Vi hörs sen:)

I'M FANCY

PIC BY; IMFANCY.BLOGG.SE

AVSLUTAD TÄVLING

Säger ett stort grattis till HAMPUS som kammade hem första-platsen i tävlingen! En blogg jag innerligt rekomenderar, speciellt om du är kille. Hampus bjuder på bilder i mängder och massa urläckra outfits, take your time och klicka in dig på hans blogg vettja! Grattis ännu en gång!


THIS IS MY LIFE, MY FRIEND. AND I CAN'T BE NO-ONE ELSE


LAST NIGHT

Några få bilder jag lyckades catcha igår, riktigt trevlig kväll, slutade lite tidigare för mig. Som en ostbåge över den kungliga vita tronen (toalettstolen) hängde jag. Så kan det gå, men kul hade vi!


AND THEN WE'RE DOING IT AGAIN

ADIOS, nu drar jag! Ha en finfinfin kväll mina finisar, ni är så bra!


SOMETHING I WANNANANNANNNNA KNOW

Hur snygg är inte denna outfit egentligen? Och hur snygg är inte Agnes själv? I'm dying.

Ps; Sorry för de minimala bilderna, Ellan ska fixa det åt mig! PUSS

YOU PAINTED MY WALLS IN YOUR NAME. I SEE IT EVERYDAY.

Hello sweethearts! This is me right NOW.
Här sitter jag just nu, huvudvärk som världens alkis(?). Ont gör det, därav tumme ner på andra bilden.




HM - NYHETER INOM KORT

GÖRsnyggt, come to mama!

Pic by; ElinWahlberg

YOU CATCH MY DAY LIKE A FRISBEE

Gud vad jag suktar efter sommar och värme, är jag ensam om det? Facebook-bilder med inte världens bästa kvalité, men det får duga!


DOUBLE THUMBS UP

Nyhet i gareroben! Kavaj/jacka 40 pix - Second hand. Nöjd tjej!

EVEN THE HEROES FALL DOWN SOMETIMES

HEY dudes! Vad har ni för er? Mådde ytterst bättre idag, men jag tror mitt huvud ska sprängas hela tiden. Har inte orkat lyfta ett finger tills nu och fick ett litet ryck att städa bland min garderob tills jag ska införskaffa mig en NY och STÖRRE.. Har inget vidare kul och säga nu! Jag ska bege mig till Jossan för lite tjejchill om jag orkar. PUSS
Ps. Se till att rösta fram din favorit, ni har fram tills söndag på er : )

OUTFITTÄVLING - VILKEN ÄR DIN FAVORIT?

Sådärja, nu har jag knaprat ihop de TRE finalisterna i oufittävlingen! Börjar med att säga GUD vad kul att det är så många som engagerat sig i detta och faktiskt skickat in sina grymt fina bidrag. Men tyvärr kan inte alla vinna, hur gärna jag än hade velat det. Men tappa inte hoppet, snart kommer jag med ännu en tävling, så var på din vakt.
Men nu är det upp till dig, vilken av dessa tre är din favorit? Gör din röst hörd genom att kommentera namn och nummer!
-----
1.Andreas
''Hej :) Jag är en 16årig kille som brinner för fotografering och kläder. Älskar att fota mode, och i min blogg så lägger jag upp massor med bilder och outfits.''
2.Sania Claus
3.Hampus
''Jag är en uppsala-kille på 16 år som bloggar om mitt liv kläder. Älskar att testa nya grejer och jag inspireras av allt möjligt, tidningar, människor, miljöer, musik - you name it.
Annars då? jag är hysat inne på allt som har att göra med musik och dans. Har dansat hiphop & street en hel del, men nu när jag precis börjat gymnasiet kommer det tyvärr bli lite mindre. På min blogg har jag också börjat skriva om resor som jag gör med både polare och familjen. Resa är ju trotsallt bland det bästa jag vet!''

YOU AND I BOTH


WEEKDAY'S

Har sagt det innan och säger det igen - Hur snygga är dem inte?
Pic by; FashionByElin

DID YOU FORGET ABOUT ME

Hej på er mina fina! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, ligger hemma i äckelförkyldning med thé som min bästa vän! Har verkligen ingen lust till att ligga här längre, franskan och samhälleskunskapen väntar på mig...
Hörs later

ANGELICA BLICK

Älskar Angies Ponsho/Jacka

TÄVLING - AVSLUTAD!

Sweetys, min lilla tävling är härmed avslutad, min favorit dyker upp imorgonkväll!

I LOOKED LIKE THIS


DU HAR VÄL INTE GLÖMT?

Du har väl inte glömt outfitstävlingen som avslutas imorgonkväll? Har du inte anmält dig? Så GÖR det, imorgon är sista chansen. Ge mig det bästa du har, vare sig du har blogg inte! Come on. PUSS på er mina fina

AVUNDSJUK TJEJ..

Hej på er söt-fisar! Varit i skolan tills klockan slog två sedan drog jag och Lisen och köpte varsin smarrig smoothie. Träffade Ellinor och även vi köpte med oss lite godsaker och satte oss hemma i hennes lägenhet och snackade massa skit! En efterlängtad tjej vid namn Semi joinade, som finally är hemma : )
Är smått avundsjuk över Emmas byxor som sitter som ett smäck, kan turen hamna på min sida så att jag också catchar dem NU?

INSPO

OK fine, från och med nu ska även jag ta på mig hatten. Tidigare har mina finisar legat på hyllan, men icke längre. Passar mig utmärkt just de där 'bad hair day'-dagarna. Nu ska de på! Kolla så förtjusande, catjing
Pic; FashionByElin

NEW

Nytt från BikBok, de blev mina för 49 pix.
GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG TILL OUTFITSTÄVLINGEN!

OUTFITSTÄVLING

OUTFITSTÄVLING - AVGÖRS PÅ ONSDAG KVÄLL!
Så anmäl dig och skicka in ditt bidrag till; [email protected]. (Eller länkar dit jag hittar din outfit). Plus att du skriver en litenliten beskrivning om dig och din blogg som jag sedan publicerar ifall det blir just DU som vinner. Komigen tjejer och killar, give me your best shoot.

NY FAVORIT I SMYCKESTRÄDET

Kolla vad jag fann när jag och mamma rotade igenom garderob nummer 2! Hur snyggt är det inte med ormdetaljer? Love it.

OH, THIS MAN..

Grabbar, ta er tid och checka DENHÄR killens heta stil. Watch and learn!
Ps. Outfitstävling dyker upp ikväll, så håll utkik!!

LOVE THE SKIN YOU'RE IN

Pic; insearchoflittlesadie

BÄST JUST NU






CHANGED

Nu kommer snart Jossan ocg hämtar mig, sen drar vi vidare till Cornelia för lite chillpill i naveln, om inte annat så! Ha en najs fredag fina ni!
 

BLOMMIG BUSTIER FR LINDEX

En nyhet som jag var såå nära på att haffa med mig hem idag, ruskigt snygg!


MYBLOMQUIST


FEEL THE WAY YOU FEELS

Hej sötisar! Nu drar jag till skolan, ha en UNDERBAR dag så hörs vi sen!!



FEEL THE RUSH IN THIS TOWN



Mammas gamla älskvärda jeansjacka, i'm totaly inlove.

NY FAVORIT

Införskaffade mig en sådan här Poncho igår, jag är galet nöjd med mitt köp! Och precis såhär hade jag tänkt matcha den. Hur snyggt?



Pic lånad av FashionByElin.blogg.se

INSPIRATION-GIRLS


NOTHING COMPARES TO YOU

Hej på er! Jag är dödstrött och vill somna nu på stört. Hade gymnastik sista lektionen och hon körde slut på oss, haha, ja jag talar nog för alla nu! I all hast påväg hem träffade jag Johanna och Fredrik, är nog bland världens finaste par.



MAKE ME FEEL THE WAY YOU USED TO

Efter 3,5 timmar i plugget stötte jag på Ellinor istan, efter det Elin Sandra och Felicia. Fick även lite saker med mig hem som visas upp imorgonkväll, så håll utkik! När jag precis kommit innanför dörren kom den andra Felicia och länsade min garderob, även hon gjorde några kap : )

BLOGLOVIN LOVING

Följ mig och min blogg HÄR är ni söööta!!
Pic; Malinronnquist.se

YOU HAVE ALWAYS BEEN AMBITIOUS AND I LOVE THAT ABOUT YOU

Hittade två sjukt snygga amréskjortor på cubus idag, endast 199 kr/st, spring och köp!!


JAG JUST NU....

Hej mina kära, solen skiner och idag är jag glad. Börjar halv elva och har endast två historialektioner, hurra vilken dag va!







RSS 2.0