H&M

Slutade tidigare från jobbet idag, vilket resulterade sol, men ingen strand! Kan bara säga att OJ vad vi har fått göra idag.



H&M favoriter som dyker upp vecka 24-27, skorna är godis.
PIC BY; Elin Wahlberg

FILMTIPS

Förresten så har jag blivit lite smått förälskad i Robert Redford, är han inte snygg?! Jag dör lite inombords varje gång jag tittar på ''indecent proposal''. Ett GLASKLART filmtips, hans charm gör så man smälter.



En ung Robert Redford

SÖNDAG

Igår var vi slappare än någonsin, men sånna dagar behövs det också! Varit på stranden en rackarns kort stund idag med Melker Matte och Hampus, lyckades somna i solen när jag kom hem också. Tog biken och cyklade med Felicia och Jossan till Klara och åt en delikat kvällsmiddag, nu ska jag sova - jobb imorgon!


MIDSUMMER







MINA GODINGAR INOM KORT

Har klickat hem dessa shoesen, vad tycks? I adore them.



Sannaknows.blogg.se

GREEN DRESS

Långt jobbpass + en varm dag = Osminkad face samt en älskvärd långklänning, matchande med förra årets sandaler.




TURBAN



I'm off to work, see ya later - KISSES

YOU CRASH'D IN TO MY HEART

Hej kärisar! Dålig uppis idag, men har jobbat till halv fyra (hunnit somna på lunchrasten), hem och lägga slingor i håret och umgåtts med Elin och Emil m.f och nu sitter jag här, trött som en mumie. Jag leftade hela gänget i soffan och sa att jag var illa tvungen att sova ut tills imorgon. Tyvärr har det inte blivit några outfits-bilder på senaste tid, men jag har varit mysklädd under hela min jobbtid. Men imorgon ploppar det upp pics!


DRESS ME

Snart off to work, idag är jag riktigt trött, så lär bli en tidig kväll för mig senare idag! 
Gör en Agnes och utser denna klänningen från h&m divided till ''Dagens tips'', blir din för 199 kr.



BUISTER FEBER

Arbetsdagen har gått sjukt snabbt, gick 1 mil i ösregn hem istället för att sitta på bussen! Nu är jag lagom trött och lagom stolt. Sitter och kollar in ''favoriter just nu'' - och här är en utav dem! Emma har verkligen funnit den buister som jag jagar efter, hon betalade endast 99 pix, har du ingen rabbat så 299 kronor. Vad tycks?




PICS BY; EMMMMMIS.BLOGG.SE


WORKDAY.

Nu väntas jobb tills klockan fyra, hörs sen finisar!
PUSSS


LUGG OR NOT

Blir lagom sugen på att klippa lugg varje gång när jag ser denhär snygga bruttan på bild.




PIC BY; aperfectguide.se/sophie 

I WAN'T




I'M MAYBE DUMB BUT I'M NOT STUPIED INLOVE.

Pics från gårdagens mys&bad-utflykt.






EW.

Favoriter catshade av Elin Wahlberg.


LET ME FEEL THE SUN.



Pic på mig från en tidig onsdagsmorgon!

WAVIN' FLAGS.

Hej finisar! Visst blir man lack när man skriver många rader sen glömmer spara det? Detta skedde för en timme sen och först nu har jag orken att skriva igen. Uppisen har varit galet dålig, men det har varit jobb, jobb, jobb och jobb. Jag har varit dödstrött kan jag lova! Först igår kunde jag njuta av vädret då David Matte Kim Emil och jag drog oss till ett utebad i Degeberga(?). Resultatet efter en heldags stekande; en bränd kräfta!

EK.

Sjukligt snygg jacka, gick hem direkt i mina ögon



ALEJANDRO.

Hej sötisar! Dålig uppdatering på hög nivå kallas det, men jag lever iaf! Haft en kanonhelg, men berättar mer om den senare. Hörs sen PUUUSS
NU; mitt sommarjobb.



LAST WEEK

INSPI.


FIND ME.

Min kamera är död, så till min besvikelse blev det inga bilder från idag. Träffat Semi och Johanna, kom nästan precis hem, fick med mig ett par shorts och ett vitt linne från h&m samt en byxdress från bikbok som ska lämnas tillbaka. Nu ska jag hoppa i soffan, kolla film på våran min nya platt-tv (lite får jag skryta?) Möjs!



PIC; min bror och jag från hans bal i söndags

PUSH PUSH.

Hej på er! Dunkar Kat DeLuna samtidigt som jag dricker thé och gör vid mig. Har bytt laptop med pappa nu, finally, det tar flera år att logga in på min gamla. Ska strax in till stan och fixa studentpresenter! Vad ska ni göra idag?


2ELIN.


ACNE FAVORIT.

Acne-linnet är ingen nyhet men säkerligen en favorit, det grova halsbandet från H&M gör inte outfiten sämre! APsnyggt.



PIC BY; agneeees.blogg.se

FOR U.

I söndags var jag och Felicia och kollade på studenternas bal. Tyvärr har jag inte bilderna på denna dator, men är du intresserad av att se de vackra klänningar, där jag också utsett min favoritklänning, så besök min bilddagbok (där jag lagt upp några bilder); Elinelife

Hörs sen PUSSS

ANGELICAS BUSTIERS.

Hur snygga är dehär inte egentligen? Jag hade gärna velat ha alla hemma i min garderob.


TOPSHOP.

Var snäll och ge mig alltihopa



PIC BY; SARALINNEEA


BERÖMDA AV VARANDRA.

Hej gullisar! Uppdateringen har inte varit den bästa.. Men jag har haft en mysig dag! Nu är jag dock trött som ''jag vet inte vad?''. Men nu väntar snart sängen på mig kan jag erkänna. KUL att ni är så många som hittar hit, jag vill ju veta vilka ni är så skriv, antingen kommentar eller mail, jag svarar alltid, KRAM






TJING.

Ätit frukost i morgonsolen, nu ska jag göra vid mig och sen blir det skola, träffa Ellan och förhoppningsvis mys i parken, visning ikväll!


CAUSE WE'RE ALL WORTH IT.

Jag körde på en nästan Westman's outfit idag, var sååå sugen på att springa rundor i denna klänning.




DU OCH JAG, OCH ALLA ANDRA MÄNNISKOR.

Hej på er finisar! Hoppas allt är bra? Sälv mår jag toppen, min hals har slutat svida och jag mår allmänt BRA, vädret har varit underbart också, hur skönt är inte det liksom? Som jag sa innan så var jag inne och kollade på skattjakten med några vänner, kul för alla studenter, mindre kul för oss som längtar ihjäl oss tills det är våran tur!








bild 1; Min bror Emil spänner sig, skämt o sido
bild 2; Emil
bild 3; Emil Hampus Alex
bild 4; Fanny som Pippi
bild 5; Vi träffade Simon, som aka glassmannen
bild 6; Emil Sandra Semi tjoade glatt

INSPIRATION.

Jag gillar Elin's outfit här STARKT.


LISTEN.

Tog ett litet break från skolan idag, skattjakten är kommen i kristianstad, alla studenter klär ut sig, tjoar och är allmänt lyckliga! Åhh jag vill också ta studenten, jag vill också ha skattjakt och karneval.. MEN några år kvar, sen är det min tur:)
Sitter och dunkar till Rasmus Seebach, fy bubblan vad jag älskar denna låten, den går på reapet här hemma för tillfället. LYSSNA;








SHOPNASTYGAL.COM - STRÅHATT.

Jag tycker det är så sjukt snyggt med stråhatt, en svart hade jag inte tackat nej till heller! Kolla bara


BALL BALL BALLT.



SHAKE IT.

Läkarbesöket igår resulterade lite mer medicin för min allergi - pollen, jäklarns skit är vad det är! Men jag mår bra nu. Har rensat undan kläder som jag inte använder mer, jag och mina kompisar ska ha en liten ''mini-loppis'' där vi säljer våra fina försmå kläder till måttliga priser. Mer uppis om det!



an old picture.

RSS 2.0