I LOVE IT WHEN WE SNUGGLE EVERY MORNING.

Så jäklaaarns skön
AND YOU WATCH AS TIME CHANGES.

Till er karlar som läser min blogg och som ständigt klagar på att det är för lite killmode här, ta och kika in på Andreas blogg: (http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/). En kille som klär sig något enormt snyggt! En snyggbomb är han också... Swish!


YOU DON'T NEED TO LOOK TO SOMEONE ELSE TO TELL YOU HOW GOOD YOU ARE.

Usch, nu har även jag hakat på trenden med halsont, illamående och yrsel! Fy säger jag bara, det finns nästan inget värre än att vara sjuk.. Men nu får jag bota det med massvis med te och kexcoklad! Vi hörs sen sweets

anniieemal.blogspot.com


WE WERE IN NEW YORK CITY - THE CITY THAT NEVER SLEEPS. AND BOY, WAS I NO SLEEPING.

Jag blev ganska besviken på weekday och monkis kollektion, ALLT jag vill ha är verkligen slutsålt, förmodligen. T.o.m min fina randiga kavaj som jag tänkte haffa på h&m vart borta! Men skor finns det gott om vill jag lova, ett tips med skor med sjukt billiga priser och galet snyggt utbud är http://vagabond.com.
Där har jag mina vårkilklackar i allafall! Några andra kilklackar som faller mig i smaken är Beatas nya från weekday, ro hit dem!

Beatas.se

THE FIRST NIGHT YOU SAW ME UNDRESS WHILE I CHANGED INTO MY PYJAMAS.

Fick förresten med mig ett ''favorit-linne'' hem, som jag flitigt kommer att använda i vår, linnet kommer från gina. Plus en äckligt snygg långklänning från H&M!


MY LITTLE MOMENTS THAT I PERCEIVED AS TENDERNESS, AS RESPECT.

Kom nästan nyss innanför dörren, slängt i mig min älsklingssoppa och så hamnade jag här! Vi har haft en mysig delvis stressig dag, men hur många liv förlängde vi idag? Med gapskratt stup i ett, vi gillar det bannemej. Hoppas ni haft minst lika trevligt idag! 


I'M IN A HURRY I'M IN HURRY I'M IN HURRY.

Ett snabbt inlägg innan vi beger oss mot Malmöstad. Typiskt mig, att stressa i sista minut! Jaja, vi hörs sen ikväll. KisssesIF YOU JUST JUMP OUT OF MY HEAD.


Sorry sweets för brist på roliga/kul/inspirerande inlägg. Bättre blir det i veckan i allafall, lovar! Nu ska jag ta och göra en kopp te och mysa ner mig i soffan till GG. Mysig måndagskväll allesammans, stor kram på er.ellenclaesson.streetstyle46.se

THEN YOU STOP AND THINK, WOW.

Idag lämnade min kära vän Johanna mig ensam här i kvarteret, nu är hon i Umeå och imorgon uppe i Norrland. Bryt inga ben i backen kära du! Imorgon åker jag och Semi en sväng inom malmö för att lämna ett par byxor som sprack(?). Inom favoritshopsen också lär vi hinna med hoppas jag.En sjuk skrattbild på fina Johanna och mig! KOM HEM.

BECAUSE IT WAS THE KISSING YOU LIKED.

SMACK.Caroline.feber.se


STOP, DON'T WALK HERE. IT'S A SECRET PLACE.

 


YOU WERE MY SOMETHING.Elinwahlberg

I TURNED THE LIGHT OFF, HE TURNED IT BACK ON.

Skor som jag suktar över just nu. Vagabond - 600 pix, rena kapet!

IS THERE A GIRL WHO'S KNOWN YOU WHO HAS NOT FALLEN FOR YOU?

Hur snyggt, med buister under det stora linnet, tröjan etc.? Någonting vi definitivt kommer se mer utav i vår, be that sure!
Lovely shoes from A.W


I LUVE IT.

Kan någon förklara varför denna Kavaj från H&M är så äckligt elegant-snygg, jag har varit SÅ nära på att köpa den 2 gånger.. Vad är det som hindrar mig egentligen? Monkis favorit kanske?
3 gången gillt, as I say.
Come to mama!


Sannaknows

I TRY TO BE OPEN FOR LOVE.

Hello you. Har försökt mixtra och fixa med den nya bloggen, men en stor bamsekram till min fina Ellan som hjälpt mig massvis!
Igår tog Semi, mamma och jag en tripp till Lund i hopp om att hitta något, vilket vi i sin tur gjorde litegrann. (Happyfaces).
I'M NEW.

Precis som ni läste ovanför, jag är ny här på blogg.se. En tjej vid namn Elin Emilsson, 17 år and living in Kristianstad. Här kommer jag att skriva om mig, mitt liv delat med en sjukdom - anorexi nervosa. Skön musik OCH mode som ligger varmt om hjärtat, såklart.
En ganska crazy och kul tjej helt enkelt.. Nyfiken på min förra blogg? Ta en titt vettja..

http://elinslife.devote.se


Välkommen till min nya blogg!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1647735/elinelife?claim=x749kj74x7f">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0